GAZİANTEP / İSLAHİYE - Hasanlök Ortaokulu

Hasanlök Ortaokulu

HASANLÖK MAH. HASANLÖK SK. NO: 73 İÇ KAPI NO: 1 İSLAHİYE / GAZİANTEP
Vizyon
Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :3400
Öğretim Şekli :Taşımalı eğitim vardır. Hasanlök, Yukarı Kayabaşı, Aşağı Kayabaşı köylerinden öğrencilerimiz gelmektedir.
Ders başlama saati: 8:30 Ders bitiş saati: 15:15
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Öğretmen ulaşımı servisle olmaktadır. Köyden merkeze minibüsler sabah saatlerinde kalkmaktadır. Öğleden sonra merkez minibüsleri seferleri azalmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri köydür. Dağ eteğine kurulmuştur. Köy halkı çoğunlukla geçimini tarımla sağlamaktadır.
Köyümüz İslahiye merkeze 21 km, İl merkeze 120 km´dir.